Balotelli ostis Milanosse armupesa

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mario Balotelli.
Mario Balotelli. Foto: SCANPIX

Inglismaa jalgpalliklubi Manchester City kõmuline staarmängija Mario Balotelli ostis endale ja oma lapseootel kallimale Itaaliasse luksuskorteri.

22-aastane Balotelli ostis Milanos ligi miljon eurot maksva korteri ning palkas ka sisearhitekti uut elupaika kujundama, vahendab Daily Mail.

Kuna Balotelli 24-aastane kallim Raffaella Fico, kes peaks jõulude paiku sünnitama, elab Milanos, pidas jalgpallur mõistlikuks endale sinna ka korter soetada.

Väidetavalt pole Fico veel korteris kohapeal käinud, küll aga on ta pilte näinud. Korter on 250 ruutmeetri suurune ning asub Brescias, lähedal asub jalgpallistaadion ja ülikool ning ka Balotelli vanematekodu.

«Kuna ta on Itaalias üsna harva ja tavaliselt võrdlemisi lühikest aega, oleme üldjuhul kohtunud McDonald’sis, võtnud kiire hamburgeri ja õlle. Algselt võttis minuga üldse ühendust tema vend Corrado,» rääkis korteri kujundanud Elisa Bianchi. «Nagu mina aru sain, on mõte sellest, et tal oleks vanematekodu lähedal enda elamine. Usun, et ta jääb korteriga väga rahule – kõrgtasemel tehnoloogia, maitsekas mööbel, avarad ja valgusrohked toad ning võrratud vaated.»

«Toad on väga kaunilt sisustatud ja vannitoad on äärmiselt šikid, üks vannituba on nagu spa, kus ta saab lõõgastuda,» jätkas Bianchi. «Lisaks on seal suured garderoobid, elutoas on hiiglaslik plasmateler. Küsisin temalt, kas teen ka raamatutoa, ta küsis vastu, mille jaoks. Sain aru, et ta pole suur raamatusõber ja soovitasin, et teeme lisatoa, kus ta saab riiulitele oma autasusid panna.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles