Eesti sai iluuisutamise juunioride MMi korraldusõiguse

, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Iluuisutamine
Iluuisutamine Foto: Raigo Pajula

Täna, 9. oktoobril edastati Eesti Uisuliidule Rahvusvahelise Uisuliidu (ISU)  nõukogu ametlik otsus, et iluuisutamise 2015. aasta ISU juunioride MMi korraldusõigus on antud Eesti Uisuliidule.

Eesti Uisuliit planeerib 2015. aasta  juunioride MMi läbi viia Tallinnas selleks ajaks valmivas Tondiraba Jäähallis. Juunioride maailmameistrivõistlused on pärast 2010. aastal läbi viidud iluuisutamise Euroopa meistrivõistluseid kõrgeimad tiitlivõistlused, mida seni Tallinnas ja kogu Eestis iluuisutamises on peetud.

Tõuke Tallinna kasuks otsustamisel andis ka suve algul Rahvusvahelise Uisuliidu kongressil toimunud Eesti Uisuliidu presidendi Edgar Savisaare kohtumine Rahvusvahelise Uisuliidu presidendi Ottavio Cinquantaga, kus talle tutvustati Tallinna plaane uue jäähalli rajamisel ning rahvusvaheliste spordiürituste läbiviimise valmidust.

Juunioride MMi korraldamine on meile suur väljakutse ning kindlasti motivatsiooniks ka noortele sportlastele trenni tegemisel.

ISU juunioride MM 2015 toimub 2.-8.märtsil 2015. Võistlustele on oodata üle 50 riigi parima sportlase.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles