Motokrossi karikasarja peaauhinna võitis Janis Karklins

, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Janis Karklins
Janis Karklins Foto: motopress.lt

Honda Racing Motokrossi Karikas sarja peaauhinna, uue Honda krossitsikli võitis lätlane Janis Karklins.

Kolmandat aastat toimuva Honda Racing Motokrossi Karikas sarja finaaletapp peeti pühapäeval suure motofestivali MMM raames. Viimasel etapil oli kõvasti kaalu, kuna seal jagati välja topeltpunktid ja sõit ise oli lühike, 10 minutit pluss kaks ringi.

Enne viimast etappi oli võimalus Honda Racing Motokrossi Karikas sari võita kolmel sõitjal. Sarja liidrina läks viimasele etapile vastu Läti krossisõitja Janis Karklins. Teisel kohal oli eelnevate aastate võitja Kristjan Rätsep ja kolmandal kohal Karl Saat.

Stardist sai kõige paremini minema Andre Park, kelle järel kihutas Karlis Sabulis, siis Karklins ja neljandal-viiendal kohal Rätsep ja Saat. Rätsep suutis küll Karklinsist mööduda ja Pargi ning Sabulise järel kolmandana lõpetada. Karklinsile kuulus neljas koht ja sellest piisas, et tulla tänavuse Honda Racing Motokrossi Karikas sarja võitjaks ja talle kuulub ka sarja peaauhind uus Honda krossitsikkel, mille ta saab kätte EMF hooaja lõpetamisel.

Sarja teine koht kuulub Rätsepale ja kolmandaks tõusis viimase etapi võiduga Andre Park.

Kokku sõideti tänavu Honda Racing Motokrossi Karikas sarja raames kaheksa etappi ja osalejaid oli 30. Sarjas sai osaleda ainult Honda 125cm³ kahetaktilise või 250 cm³ neljataktilise  krossitsikliga.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles