Tartu Maratoni üritustesarjal rekordilised ligi 36 000 osalejat

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tartu Sügisjooksu kepikõnd
Tartu Sügisjooksu kepikõnd Foto: Jaanus Ree

6. oktoobril toimunud Tartu Linnamaraton ühes Tartu Sügisjooksu ja Tartu Tudengimaratoniga lõpetas Eesti populaarseimate rahvaspordiürituste aastaringi, mis tõi käesoleva aasta jooksul erinevatele radadele kokku 35 977 rahvasportlast.

„Tegemist on  Klubi Tartu Maraton üritustesarja tegevusajaloo rekordiga, mis kinnitab, et oleme on endiselt liidripositsioonil kui suurim rahvaspordiürituste korraldaja siinpool Läänemerd. Meil on hea meel, et osalejad on positiivsete spordielamuste saamise meie kätte usaldanud ja tahame ka tuleval hooajal inimesi kvaliteetsete üritustega rõõmustada, “ sõnab Klubi Tartu Maraton juhatuse esimees Indrek Kelk.
 
Juba uuele hooajale mõeldes on avatud ka SEB Neliküritus 2013 registreerimine. Nelikürituse eesmärk on anda inimestele hea võimalus püstitada endale sportlikud eesmärgid kogu aastaks ning erinevate spordialade esindatus annab võimaluse treenida mitmekülgselt terve aasta jooksul. Registreerides SEB Tartu Neliküritus 2012 sarjale enne 7. detsembrit 2013 saab iga osaleja valida endale tasuta juurde ka SEB 7. Tartu Rulluisumaratoni või 2. Tartu Linnamaratoni/Tartu Sügisjooksu.
 
Klubi Tartu Maraton korraldab kokku kuute katusüritust, mida ilmestavad erinevad kõrvalüritused. Programm on koostatud selliselt, et sobiva distantsi, ürituse ja ala leiab endale kahtlemata iga spordihuviline.
 
Klubi Tartu Maraton järgmine üritus on legendaarne 42. Tartu Maraton, mille raames toimuvad ka 2. Tartu Teatemaraton, Avatud Rada, Tervis Plussi 12. Tartu Maratoni naistesõit ja traditsioonilised lastesõidud.
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles