Grosjean: ma pole loll, olen riskidest teadlik

, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Romain Grosjean
Romain Grosjean Foto: SCANPIX

Lotuse vormel-1 piloot Romain Grosjean palus avalikult vabandust Mark Webberilt, kuna sõitis pühapäevase Jaapani GP-etapi stardis austraallasele otsa.

Grosjean on sel hooajal suisa kaheksal etapil avaringil pahandusi tekitanud, erakordselt ohtliku käitumise tõttu Belgia etapil määrati talle ka üheetapiline võistluskeeld ja ta pidi Itaalias Monza ringrajal peetud sõitu kõrvalt vaatama, vahendab Planet-F1.

Grosjean avaldas, et Webber oli pühapäevase intsidendi tõttu maruvihane ja käis temaga rääkimas. «Mark otsis mind üles ja ma saan täielikult aru, miks ta pahane oli,» tõdes Webberi teelt välja ramminud Grosjean. «Mul ei jäänud muud üle kui vabandust paluda. Tean, et stardis on palju riske ja ma teen selle kallal tööl, et mitmeid asju muuta, aga sellised asjad ei toimu üleöö, see on kestev protsess.»

«Ütlesin Markile, et mul on väga kahju,» jätkas Grosjean. «Ma pole loll, olen riskidest teadlik. Loodetavasti kõik muutub ja ma ei tee enam samasuguseid vigu.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles