Liinamäe sai juunioride GP-etapil 9. koha

, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Gerli Liinamäe
Gerli Liinamäe Foto: Liis Treimann

Lühikava järel seitsmendal kohal paiknenud Gerli Liinamäe sai Saksamaal Chemnitzis iluuisutamise juunioride GP-etapil 9. koha.

Liinamäe sai tänase vabakava eest 77,26 punkti, seejuures teenis ta ilmselt kukkumiste tõttu kaks miinuspunkti. Vabakava arvestuses oli Liinamäe 11. Hooaja avavõistlusel, juunioride GP-etapil Istanbulis teenis ta vabakava eest 80,32 punkti.

Kahe kava kokkuvõttes kogus Liinamäe 120,77 punkti, mis andis talle 9. koha. 17-aastase uisupiiga isiklik rekord on mullu Tallinnas juunioride GP-etapil saadud 140,30 punkti.

Esikoha sai Chemnitzis lühikava järel kolmas olnud venelanna Anna Pogorilaja, kes kogus 160,52 punkti. Vabakavas edestas Pogorilaja paremuselt teist uisutajat rohkem kui 13 punktiga. Viiendalt kohalt tõusis teiseks jaapanlanna Miyabi Oba, kes lõpetas 144,51 punktiga ning kolmanda kohaga pidi leppima lühikava järel liidrikohal olnud venelanna Maria Stavitskaja, kes kogus 143,52 punkti.

Rahvusvaheline Uisuliit andis Tallinnale järgmiseks hooajaks juunioride GP-etapi korraldusõiguse, etapp peetakse 8.-13. oktoobril ning tegemist on viimase GP-etapiga enne juunioride finaaletappi. Varem on Tallinn juunioride GP-etappi korraldanud kolmel korral.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles