Saaremaa rallil sõitis auto publikusse, kuus inimest sai vigastada

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jevgeni Rogovi auto (nr 73) Saaremaa rallil.
Jevgeni Rogovi auto (nr 73) Saaremaa rallil. Foto: Ray Põder

Saaremaa ralli tänasel esimesel katsel juhtus õnnetus, kui Venemaa rallisõitja Jevgeni Rogov ei suutnud autot valitseda ja kihutas publiku sekka. Viga sai kuus inimest, õnneks mitte eluohtlikult.

Avarii juhtus Kaugatuma katsel Lassi silla juures, kus Mitsubishi Lanceril sõitev paar Rogov-Konovalenko sõitsid otsa tee ääres seisnud pealtvaatajatele. Kiirabi toimetas Kuressaare haiglasse kuus inimest, kellest mõnel olid küll luumurrud, ent õnneks pole neist ühegi vigastused eluohtlikud.

«Õnnetuse komisjon vaatab juhtunu üle ja siis saab selgeks, miks nii juhtus,» ütles Saaremaa ralli pressiesindaja Margus Kiiver Postimehele. «Olid mõned luumurrud, aga ei midagi eluohtlikku.»

Venelase auto peatas publiku turvaala sisse pargitud veoauto kast. Katse katkestati.  «Ma ei tea, mis juhtus,» ütles Rogov ajalehele Saarte Hääl kümmekond minutit pärast õnnetust. «Sõitsin lihtsalt otse.»

Vaata fotosid õnnetuspaigalt SIIT.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles