Oliver Venno: treener on minuga rahul

, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Oliver Venno
Oliver Venno Foto: Sille Annuk

Alanud hooajaks Budva Rivijera Budvanska diagonaalründajaks värvatud Eeesti võrkpallikoondislane Oliver Venno valmistub esindama Montenegro tugevaimat klubi.

Maa meistrivõistlused pole veel alanud, aga Euroopa Meistrite liiga esimene alagrupimäng on juba 24. oktoobril. Mängitakse koduväljakul, vastaseks Novosibirski Lokomotiiv, Venemaa üks tugevamaid meeskondi, vahendab volley.ee.

Kuidas läheb Oliver Vennol praegu, kümmekond päeva enne avalööki Euroopa tugevaimas klubisarjas?

«Mul läheb siin hästi,» teatas Venno laupäeva hilisõhtul volley.ee portaalile. «Teeme trenni ja oleme ka paaril turniiril mänginud. Hooaeg algab esimese Meistrite liiga mänguga. Kuna kohalik liiga pole tugev ja osavõtjaid on vähe, siis ei ole ka ajakava veel paigas.»

«Turniiridel olen mänginud kogu aeg, konkurenti polegi. Olen meeskonnas ainuke diagonaal, trennis asendab teist diagonaali nurgaründaja. Turniiridel kogutud punktisummasid ei oska ma öelda, aga treener ütles, et on minuga rahul,» lisas Venno.

Euroopa Meistrite liigas kuulub Budva meeskonnaga samasse alagruppi peale Lokomotiivi veel Česke Budejovice Jihostroj ja Berliini Recycling Volley. Tšehhidega kohtutakse 30. oktoobril, sakslastega 13. novembril. Kaheringilise alagrupiturniiri kaks paremat kvalifitseerub 12 jätkaja hulka.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles