Galerii: Senegali ja Elevandiluuranniku mäng peatati mässu tõttu

, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Dakaris peetud jalgpalli Aafrika Rahvuste Karika valikmäng võõrustaja Senegali ja Elevandiluuranniku vahel peatati, kuna kodupublik hakkas mässama.

Avakohtumise 4:2 võitnud Elevandiluurannik asus võõral väljakul Didier Drogba väravatest 2:0 juhtima, pärast teist väravat aga hakkasid tuhanded Senegali poolehoidjad mässama, loopides väljakule igasuguseid esemeid ning süüdates rakette ja tehes tribüünil lõkkeid. Kohtunik otsustas umbes 14 minutit enne normaalaja lõppu mängu peatada, vahendab Telegraph.

Elevandiluuranniku fännid toimetati algselt väljakule, kus neile osutati esmaabi, seejärel eskortis politsei nad staadionilt minema, praegustel andmetel viidi 5-6 inimest minema kanderaamil.

Ka mõlemad meeskonnad lahkusid staadionilt politseieskordi saatel.

Kahe mängu kokkuvõttes võitis Elevandiluurannik 6:2, kuigi Aafrika jalgpalliliit pole veel sõna võtnud, jääb see tulemus tõenäoliselt kehtima.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles