Iirlased tahavad Trapattonist lahti saada

Mariel Gregor
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Giovanni Trappatoni.
Giovanni Trappatoni. Foto: SCANPIX

Iirimaa jalgpallikoondise kohale tõusvad mustad pilved said reedese 1:6 kaotusega Saksamaale veelgi hoogu juurde ning  iirlased nõuavad meeskonna peatreeneri Giovanni Trapattoni ametist vabastamist.

Iirlaste algus uuele valiktsüklile on olnud raske - kui avamängus saadi võõrsil Kasahstani üle Robbie Keane'i ja Kevin Doyle'i lõpuminutite väravatest üliraske 1:2 võit, siis reedel toimus Dublinis tõeline häving - esimese poolaja lõpp ning teine kolmveerandtund kuulusid täielikult sakslastele, kes viimaks kuus väravat lõid, vahendab Soccernet.ee.

Koduplatsil saadud häbistav kaotus tekitas eelmisel sügisel EMi play-offis Eesti alistanud Iirimaa pressis tuliseid väljaütlemisi ning ühe ajalehe tagakülge kaunistas koguni itaallasest treenerile suunatud suur silt kirjaga «Go now!» (tõlk. «Mine nüüd!»).

Üsna ühemõtteliselt väljendas oma arvamust Trapattoni kohta näiteks kogenud Iirimaa jalgpallispetsialist ning endine koondislane Eamon Dunphy. «Trapattoni ei tee oma tööd korralikult - ta ei külasta koondislaste mänge ning tema taktikad on väga steriilsed. Ta ei pühendu tööle piisavalt ning peame praegu rohkem kui ei kunagi varem tema vajalikkuses kahtlema.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles