Pohlak: koostöö jätkamisel ei olnud mõtet

Mariel Gregor
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Aivar Pohlak
Aivar Pohlak Foto: Laura Oks

Eile teatas FC Flora kodulehekülg, et kahel viimasel aastal Eesti jalgpallimeistriks tulnud FC Flora juhtkonna, treenerite ja mängijate vahelistel kõnelustel otsustati, et peatreener Martin Reim ja abitreener Janno Kivisild lõpetavad töö esindusmeeskonnaga alates pühapäevast.

Sellest nädalast kuni hooaja lõpuni juhendavad klubi esindusmeeskonda Marko Lelov ja Norbert Hurt.

«Klubil ega treeneritel ei olnud vähimatki mõtet koostööd hooaja lõpuni jätkata ja võimalik, et see kõlab kummaliselt, aga kogu selle protsessi juures ei ole olnud mingeid halbu emotsioone, ehk siis on alust loota, et kõik osapooled tunnevad ennast endiselt floralastena,» kommenteeris Pohlak Soccernet.ee-le. «Mõistagi ei olnud lahkuminek lõbus, aga kõik said selle vajalikkusest ühtemoodi aru.»

«Samas oli tehtud samm eriti tähtis Marko Lelovi ja Norbert Hurda jaoks, et saada ülevaade mängijatest, teadmaks kellega ja kuidas jätkata,» lisas Pohlak. «Hea meel on ka selle üle, et normaalne treeningtöö saab taastuma kohe, mis kinnitab, et astutud sammud olid õiged.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles