Eesti meeskond sai Euroopa Rahvuste krossil neljanda koha

Mariel Gregor
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Priit Rätsep.
Priit Rätsep. Foto: Martin Mand

Nädalavahetusel Ukrainas Kiievis sõidetud Euroopa Rahvuste kross oli Eesti meeskonnale edukas, koju toodi neljas koht.

Eestit esindasid Gert Krestinov (Honda) MX1 klassis, Andre Park (Honda) MX2 klassis ja Open klassis oli Eesti koondise eest väljas Priit Rätsep (KTM).

Esimeses sõidus, kus stardis olid MX1 ja MX2, sai Gert Krestinov kolmanda koha, Andre Park oli viiendal kohal, kuid poolteist ringi enne finišit jäi ta tsikli tehnikaprobleemide tõttu raja äärde. Teise sõitu, kus rajal olid MX2 ja Open, suutis Park siiski startida, kuid kahjuks kestis tehnika sel korral kümmekond minutit. Priit Rätsep tegi suurepärase esituse ja finišeeris selle sõidu võitjana. Viimases sõidus, kus rajal olid MX1 ja Open klassid, oli Krestinov neljas ja Rätsep üheksas. Kokkuvõttes kuulus Eesti meeskonnale Euroopa Rahvuste krossi neljas koht, seda võrdsete punktide juures Venemaa meeskonnaga, kuid Eestile tagas kõrgema koha Priit Rätsepa sõiduvõit.

Euroopa Rahvuste krossi võitjaks tuli Itaalia meeskond (Samuele Bernardini, Davide Guerneri, Manuel Monni), Sloveenia oli teine (Tim Gajser, Klemen Gercar, Matvevz Gercar) ja kolmas Ukraina (Andrei Burenko, Mykola Pašinski, Roman Morozov).

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles