Ferrari boss: me pole Vetteliga lepingut sõlminud

, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ferrari presidendi Luca di Montezemolo sõnul ei saa Fernando Alonsost (paremal) ja Sebastian Vettelist tiimikaaslased.
Ferrari presidendi Luca di Montezemolo sõnul ei saa Fernando Alonsost (paremal) ja Sebastian Vettelist tiimikaaslased. Foto: SCANPIX

Ferrari vormel-1 meeskonna president Luca di Montezemolo lükkas ümber täna BBC-s avaldatud uudise, et nad on Sebastian Vetteliga lepingu sõlminud.

BBC kirjutas täna, et Red Bulli piloot Vettel liitub 2014. aastast Ferrari meeskonnaga. «Meie allikad Ferraris teatasid, et Ferrari sõlmis 25-aastase Vetteliga lepingu, mille kohaselt võib ta meeskonnaga 2014. aastast liituda, sõltuvalt tulemustest,» kirjutas BBC, lisades, et Vetteli liitumise kiitis heaks ka Fernando Alonso.

Di Montezemolo lükkas aga selle info ümber, öeldes, et kaks väga head sõitjat ühes meeskonnas tooks endaga kaasa rohkem halba kui head.

«Olen alati öelnud, et ei taha ühte kanalasse kahte kukke,» sõnas Ferrari president intervjuus Itaalia raadiojaamale RAI. «Mulle ei meeldi sellised asjad, see tekitab meeskonnas ebastabiilsust.»

Eile õhtul kinnitas Ferrari tiimiboss Stefano Domenicali, et viimasel ajal head minekut näidanud Felipe Massa jätkab Ferraris ka järgmisel hooajal, kuid di Montezemolo sõnul on ka see ennatlik väide – tema sõnul leppisid nad Massaga kokku, et kohtuvad teisipäeval ning otsus tehakse peale seda jutuajamist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles