Kert Toobal alustas Türgi liigas võidukalt

, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kert Toobal
Kert Toobal Foto: CEV

Türgi kõrgeimas võrkpalliliigas mängiv Kert Toobal on eelmise hooaja seitsmendana lõpetanud Sivasi Eylüli põhisidemängija.

Volley.ee tundis huvi, kuidas hooaja algus on kulgenud. Toobal nentis, et hetkel on kõik korras, aga algus oli füüsiliselt üpris koormav. «Türki saabudes läksin kohe kahele turniirile. 11 päeva jooksul üheksa mängu. Mis muidugi on ebanormaalne,» arvustas eestlane. «Klubi polnud enne minu saabumist pidanud ühtegi mängu ja siis võeti kõik vastu, mis pakuti. Võitsime kuus mängu ja kaotasime kolm. Jalg pidas vastu, mõned ärevad hetked siiski olid. Õnneks sain koormust natuke reguleerida ja pärast turniire mõned vabad päevad. Praegu probleeme pole.»

Eile peeti esimene liigamäng. Sivasi klubi alistas kodus Bursa meeskonna 3:0 (22, 20, 16).

«Meeskond on parem kui eelmisel hooajal, seda just meeskonnana. Oleme palju ühtsemad,» rõõmustas Toobal. «Palju on muudatusi, möödunud aasta koosseisust jäi alles ainult neli meest. Uustulnukate sulandumisega probleeme ei tekkinud, teise välismaalasega olin Poolas varem koos mänginud.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles