Meerits loodab talvel laenule pääseda

, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Marko Meerits Vitesse treeningul.
Marko Meerits Vitesse treeningul. Foto: vitesse.nl

Eesti U21 jalgpallikoondise esiväravavaht Marko Meerits peab Hollandi kõrgliigaklubis Arnhemi Vitesses jätkuvalt leppima reservmeeskonna värava kaitsmisega.

20-aastane Meerits siirdus Hollandisse eelmisel suvel ning sai asjaolude kokkusattumusel kohe ka neljas mängus esindusmeeskonna väravas seista. Põhimeeste tervenemise järel taandus ta aga kolmandaks numbriks ning on sel hooajal kõrgliigas vaid ühe korra pingilegi pääsenud, kirjutab Soccernet.ee.

Sel suvel avaldas Meerits lootust pääseda laenule mõnda Hollandi esiliiga meeskonda, kuid sellest midagi välja ei tulnud.

«Liigub vaikselt paremuse poole, olen juba täielikult kohanenud ja vorm on tipp-topp,» rääkis Meerits, et loodab talvisel üleminekuperioodil laenule saada. «Reservis olen varasemast veel rohkem mängida saanud ja loodan, et jaanuaris pääsen kuskile laenule. See oleks mulle kõige parem.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles