Video: Raju juubeliüritus ületas rekordeid

, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
MMA Raju 10: Marcin Lasota (kinnastel sinine teip) vs Lauri Ülenurm (kinnastel punane teip).
MMA Raju 10: Marcin Lasota (kinnastel sinine teip) vs Lauri Ülenurm (kinnastel punane teip). Foto: Margus Ansu

Möödunud nädalavahetusel toimus Tartus Eesti sportliku vabavõitluse liiga juubeliüritus – MMA Raju 10. Seekordne Raju ületas taas publikurekordeid – õhtust profiüritust külastas 1900 pealtvaatajat ja päevast amatöörüritust käis kohapeal vaatamas 500 huvilist.

Lisaks jälgis päeval võistelnud amatööre Postimehe veebilehel edastatud tasuta otseülekande kaudu veel ligikaudu 1500 pealtvaatajat ja õhtuseid profimatše tasulise ülekande vahendusel pea 500 fänni. Esmakordselt osalesid võistlusel sportlased Venemaalt ja Itaaliast, kokku astusid areenile võitlejad kuuest riigist.

«Raju sünnilinnas peetud üritus oli võimas – A. Le Coq spordimaja on jätkuvalt Eestis üks parimaid kohti taolise ürituse korraldamiseks,» kommenteeris möödunud üritust Raju peakorraldaja Ott Tõnissaar.

«Lisaks fännidele oleme pälvinud ka mitmete uute sponsorite tähelepanu, kes on huvitatud meie tegemistesse panustamisest ja võitlusspordi edendamisest. See omakorda tähendab, et saame üritust veelgi edasi arendada – lisada võitluskaardile matše, tuua Eesti sportlastele tugevamaid vastaseid, tõsta ürituse kvaliteeti ja viia sporti inimestele lähemale,» lisas Tõnissaaar.

Ürituse korraldusmeeskonda kuulus ligi 110 inimest.

Õhtuse ürituse videkokkuvõtte tegi Raju fänn ja harrastaja Ari Matti Mustonen.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles