Lampard: ärge kandke Ownit maha

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Michael Owen
Michael Owen Foto: Scanpix Sweden
Frank Lampard usub, et Michael Owenil on jätkuvalt tulevikku Inglismaa jalgpallikoondises ning Newcastle’i ründaja võib veel naasta praeguse juhendaja Fabio Capello käe all rahvusmeeskonda.

Owen, kes on Inglismaa eest löönud 89 mänguga 40 väravat, ei ole Capello valikusse pääsenud, kuna itaallane on eelistanud Tottenhamis mängivat Darren Bent'i, kirjutab soccernet.ee.

Inglismaa koondise ründajad Emile Heskey, Carlton Cole ja Peter Crouch said laupäevases sõprusmängus Slovakkia vastu kõik vigastada ning Owenil võib nüüd lõpuks tekkida võimalus meeskonda pääsemiseks.

Lampard igatahes Owenit veel maha ei kanna. «Michael on üks Inglismaa koondise läbi aegade parimaid ründajaid. Tema väravate löömise rekord on uskumatu,» sõnas Lampard. «Aga ta on olnud pikka aega vigastatud ning Fabio pole teda meeskonda kutsunud. Ent olen kindel, et kui ta terve on, võib ta koondisesse naasta, ta väärib seda.»

 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles