Kangur ja Talts oleksid tahtnud rohkem teineteise vastu mängida

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kristjan Kangur (vasakul) ja Janar Talts Eesti koondise särgis.
Kristjan Kangur (vasakul) ja Janar Talts Eesti koondise särgis. Foto: Mihkel Maripuu

Itaalia korvpalliliigas vastavalt Varese ja Siena ridades mängivad Eesti koondislased Janar Talts ja Kristjan Kangur avaldasid pärast meeskondade omavahelist kohtumist kahetsust, et neil õnnestus platsil vähe teineteise vastu tegutseda, kirjutab Õhtuleht.

Taltsi mänguaeg piirdus sel korral 3 minutiga, sellest vähem kui minuti jooksul viibis samaaegselt väljakul ka Kangur. «Oleks tahtnud rohkem teineteise vastu mängida, oleks ajalukku läinud mõne ebasportliku vea või mahatõmbamisega,» oli Kanguri tuju parem, sest tema kogus 19 minutiga 7 punkti.

Kanguri sõnul mõjutab koduliigas esimese kaotuse saanud Siena esitusi asjaolu, et paljud koondisemängijad, tema sealhulgas, liitusid hiljem. «Kui alguses ei olnud ma üldse kindel, kas tiimigi kuulun, siis nüüd olen vähemalt mingi mänguaja välja teeninud. Aga ega sellega rahulduda saa,» lausus Kangur.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles