Tõeline maraton: Puparti ja Pajusalu klubi mängis Prantsusmaal 86-punktilise geimi

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Keith Pupart kaitseb turniiril Kuressaare au
Keith Pupart kaitseb turniiril Kuressaare au Foto: Rennes'i Etudiant

Prantsusmaa võrkpalli tippliiga hooaja teises mänguvoorus said mõlemad eestlaste klubid võidu. Pariisi Volley (Ardo Kreek) võitis Schaumonti meeskonna 3:0 (21, 19, 23) ja Rennes’i Volley (Raimo Pajusalu, Keith Pupart) Narbonne`i klubi 3:1 (-42, 20, 21, 20), vahendab volley.ee.

Rennes`i resultatiivseim oli 21 punktiga Pupart, kes lõi 31st tõstest punktiks 18 (58%), tõi kaks punkti blokis ja ühe pallingul. Nurgaründajana oli Pupart tublisti tulemuslikum kui rumeenlasest diagonaal Adrian Gontariu (11 p).

Tipptasemel oli ka temporündaja Pajusalu, kes kogus 10 punkti, neist seitse rünnakul (78%) ja kolm blokis. Väärib tähelepanu, et Rennes’i mehed ei lasknud meelehärmil areneda pärast avageimi valusat (42:44) kaotust, pöörates järgmised geimilõpud kindlalt enese kasuks.

Pariisi võrkpalliklubile tõi Kreek seitse punkti, sealhulgas kolm rünnakul ja blokis ning ühe pallingul, lätlane Armands Celitans lisas kuus punkti. Pärast kaht vooru juhivad täisedu ja kuue punktiga Pariisi, Toursi ja Arago de Sete meeskonnad. Rennes (3 punkti) jagab koos nelja klubiga 5.-9. kohta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles