Serbia Jalgpalliliit süüdistab märulis Inglismaa mustanahalist mängijat

Mariel Gregor
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Serbia mängija Milos Ninkovic ja Inglismaa mängija Danny Rose kõnealuses kohtumises.
Serbia mängija Milos Ninkovic ja Inglismaa mängija Danny Rose kõnealuses kohtumises. Foto: SCANPIX

Serbia Jalgpalliliit (FSS) avaldas pressiteate, kus lükkas tagasi kõik Inglismaa Jalgpalliliidu (FA) süüdistused nagu oleks Serbia - Inglismaa U21 kohtumisel inglaste mängijat Danny Rose'i solvatud.

Serblased asusid hoopis ise rünnakule ja süüdistasid mängu lõpus tekkinud masskakluses just inglaste mustanahalist mängijat Rose'i, kes pärast lõpuvilet vihahoos palli publikusse lõi ja selle eest teise kollase kaardi sai, vahendab ERR Sport.

Kuigi amatöörvideo kohtumisest näitab Serbia fännide poolt tehtavad ahvihäälitsusi ja vastavaid liigutusi, siis Serbia alaliidu sõnul oli tülitekitajaks hoopis Rose: «Danny Rose käitus pealtvaatajate suunas vulgaarselt ja ebasportlikult!»

«Serbia alaliit pole nõus sellega, kui Rose'i provokatsioonid jäävad karistuseta ning seepärast loodame, et Inglismaa Jalgpalliliit võtab kasutusele vajalikud meetmed, et uurimine läbi viia.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles