Pohlak: ajalugu arvestades on ime, et klubi üldse eksisteerib

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Aivar Pohlak
Aivar Pohlak Foto: Priit Simson

Eesti jalgpallimeistrivõistlustel kahel eelmisel hooajal kuldmedali teeninud, kuid tänavu hõbeda või pronksiga leppima pidava FC Flora president Aivar Pohlak kommenteeris ERRi Spordiportaalile klubi palgaprobleeme.

«Praegune seis on selline, et kui võtta 17 tänavu FC Floras enam väljakul käinud mängijat, siis viiele neist ollakse võlgu veidi rohkem kui ühe kuu tasu, ühele on ettemaks, ühele on kõik makstud ja kümnele mängijale ollakse võlgu vähem kui ühe kuu tasu. Üksikutele suurema sissetulekuga mängijatele, kes olnud klubis pikemalt, on varasematest hooaegadest ka umbes ühe kuu jagu hooaja kohta lisavõlga,» rääkis Pohlak võlgnevuste kohta.

«Teame, et see ei ole normaalne, aga arvestades kogu ajalugu – pean silmas staadioni ehitamist ja sellega seotud kohustusi – siis on ime, et klubi üldse eksisteerib,» lisas Pohlak. «FC Flora probleemide allikas on klubi jaoks võetud ebanormaalselt suured vastutused kogu Eesti jalgpalli ees – staadioni ehitus, regionaalne areng –, aga neid asju ei olnud võimalik teistmoodi teha ehk siis selle koorma võtsin ma enda kaela teadlikult ja ei oska seda ei kahetseda ega kritiseerida.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles