Erinevate tablettide võtmine rikkus inglaste mängu Poola vastu

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Poola koondislased (valgetes särkides) ja inglased eilses kohtumises.
Poola koondislased (valgetes särkides) ja inglased eilses kohtumises. Foto: SCANPIX

Inglismaa jalgpallikoondis viigistas eile MM-valikmängus Poolaga ning paljude hinnangul tegutsesid inglased väljakul üsna uimaselt. Nüüd teatatakse, et selle põhjuseks võib olla asjaolu, et mängijad võtsid eelmisel õhtul uinumiseks unerohtu.

Inglismaa ja Poola pidid Varssavis kohtuma juba teisipäeval, kuid tugeva vihmasaju tõttu oli väljak muutunud väga pehmeks ja seetõttu peeti kohtumine hoopis eile, kirjutab Sportsmail.

Kuna osad Inglismaa koondise mängijad võtavad kohtumise eel stimuleerimiseks kofeiinitablette, siis seetõttu oli osadel meestel teisipäeva õhtul raskusi aga unumisega. See omakorda viis mängijad olukorrani, kus uinumiseks oli vaja unerohtu.. Nüüd on lahti läinud aga suur arutelu, kas selline käitumine võis inglastele maksta eile võidupunktid.

Inglismaa hoiab küll MM-valiksarja H-alagrupis kaheksa punktiga liidrikohta, kuid võidupunktid on tulnud vaid San Marino ja Moldova vastu ning matšides Ukraina ja Poolaga on tulnud leppida viikidega. Hetkel on inglaste suurimaks konkurendiks kerkinud Montenegro, kes on kolme kohtumisega kogunud seitse silma.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles