Miami ja Boston said NBA kontrollmängudes võidu kirja

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rashard Lewis (keskel) aitas Miami võiduni.
Rashard Lewis (keskel) aitas Miami võiduni. Foto: SCANPIX

Vähem kui kümne päeva pärast algava uue NBA hooaja eel peavad klubid viimaseid kontrollmänge. Ööl vastu tänast olid võidukad nii Miami Heat kui ka Boston Celtics, kes 30. septembril hooaja omavahelise kohtumisega avavad.

Tiitlikaitsja Heat alistas tasavägises mängus kodusaalis San Antonio Spursi 104:101. Võidukolmese tabas 27 sekundit enne lõpuvilet Terrel Harris. Heati parim oli oma 15 punktist 11 viimasel veerandajal visanud Rashard Lewis, Dwyane Wade lisas 13 ja Mike MIller 12 punkti. Heati poolel ei teinud kaasa kerget väsimust kurtnud LeBron James. Spursi parim oli 17 punktiga Danny Green, Tim Duncan viskas 15 punkti.

Boston Celtics sai tänu tugevale viimasele veerandajale 109:98 jagu New York Knicksist. Jeff Green tõi võitjatele 25 ja Jason Terry 22 punkti, kõik oma suuremad staarid pingile jätnud Knicksi kasuks viskas Chris Copeland 34 punkti.

Teistes kohtumistes alistas Atlanta Hawks 110:94 Dallas Mavericksi, Indiana Pacers 83:80 Memphis Grizzliesi ja Detroit Pistons 85:80 Charlotte Bobcatsi. Washington Wizards sai 102:94 jagu Milwaukee Bucksist ja Utah Jazz 99:91 Los Angeles Clippersist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles