Tiimipealiku sõnum Grosjeanile: lõpeta avariide pärast põdemine

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Romain Grosjean on sel aastal põhustanud mitu avariid.
Romain Grosjean on sel aastal põhustanud mitu avariid. Foto: SCANPIX

Lotuse vormel-1 meeskonna juht Eric Boullier soovitas prantslasel Romain Grosjeanil mitte põdeda, et teised sõitjad teda pidevalt avariide põhjustamises süüdistavad.

Grosjean on langenud tänavu kriitikatule alla seoses mitmete avaringil või lausa avakurvis põhjustatud avariidega. Kriitikute arvates püüab prantslane liiga varases sõidu faasis liiga palju saavutada. Boullieri meelest ei ole tal aga mõtet end kauem süüdistada.

«On aeg sellele teemale punkt panna ja edasi liikuda. Mis veel tähtsam, Romain peab need vahejuhtumid unustama. Survest hoolimata tegi ta viimasel etapil Koreas hea sõidu. Kindlasti mõistab ta nüüd täielikult, kuidas edaspidi selliseid avariisid vältida,» lausus Boullier Lotuse koduleheküljel avaldatud intervjuus.

Sama meelt on ka Grosjean ise. «Sel hooajal olen olnud kohati iseenda suurim vaenlane, aga loodetavasti suudan selle nüüd selja taha jätta. Arutasime meeskonnaga mõned asjad läbi ja sellest oli palju abi,» tunnistas prantslane.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles