Juventuse mängija tegi teda relva ähvardusel röövida üritanud mehele tuule alla

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Leonardo Bonucci
Leonardo Bonucci Foto: SCANPIX

Itaalia jalgpalliliigas Juventuse ridades mängiv Leonardo Bonucci näitas, et pole kõva mees üksnes jalgpalliväljakul, vaid ka eraelus. Nimelt tõrjus ta edukalt relvastatud röövli rünnakukatse!

25-aastane Itaalia koondislane läks koos abikaasa ja pisipojaga Torinos Ferrari müügisalongi, et uut autot osta, kuid sai seal hoopis halva üllatuse osaliseks, kui talle lähenes meesterahvas, kes relvaähvardusel tema kella endale nõudis, vahendab Gazzetta dello Sport.

Sel ajal kui röövel üritas kella Bonucci randmelt eemaldada, lõi jalgpallur meest näkku ja lükkas ta põrandale pikali. Röövel aga pääses minema ja põgenes sündmuspaigalt kaasosalise abil motorolleril.

Sellega polnud aga Bonucci kangelastegu lõppenud, mees otsustas kurjategijaid jälitada, kuni röövel hüüdis: «Mida sa teed? Kas sa oled hull? Ma lasen su maha!»

Bonucci naasis müügisalongi juurde, kus tema abikaasa oli end koos lapsega autosse lukustanud. Jalgpallistaar teatas juhtunust ka politseile.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles