Korjus ei pruugi saada võimalust vormel-1 auto testimiseks

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kevin Korjus
Kevin Korjus Foto: Liis Treimann

Kevin Korjusel ei pruugi avaneda tänavu võimalust vormel-1 auto testimiseks, kirjutab Õhtuleht.

Lotuse F1 meeskond valis tänavusele noorte pilootide testidele teise mehena itaallase Edoardo Mortara (25), kes sai tänavu DTM sarjas viienda koha ning võitis kaks sõitu. Varasemast on Mortaral ette näidata kaks Macau GP sõidu võitu ning tšempionitiitel F3 Euroseriesi sarjas.

Esimese mehena kuulutas Lotus testijana välja neljakordse F1 maailmameistri, legendaarse Alain Prosti poja Nicolas’, kes on 31aastane ja sõidab Le Mansi sarja. Nõnda on Lotusel 6.-8. novembrini Abu Dhabis toimuvatel testidel vakantne üks koht, millele pretendeerivad Kevin Korjus ja taanlane Marco Sørensen.

Nii Sørensen kui Korjus kuuluvad Gravity mänedžerfirma alla, kuid taanlase kasuks räägib tõsiasi, et ta sai Renault 3.5 sarjas sel aastal 6., Korjus aga 10. koha, kusjuures samas tiimis sõites jäi omavaheline seis 2:4 meie mehe kahjuks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles