Sõber kiidab Reimo Tamme: ta on raudmees, nagu teine Valmo Kriisa

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Reimo Tamm (palliga).
Reimo Tamm (palliga). Foto: Arvet Mägi/Virumaa Teataja

Eesti korvpallimaastikul aastatega arvestatavaks tegijaks sirgunud Rakvere Tarvas elab pidevas muutumises. Klubi ajaloos tänavu esmakordselt FIBA EuroChallenge sarjas debüteerinud rakverlased jätkavad eurosarja eelringist väljalangemise järel pusimist Balti liigas ja Eesti tiitlivõistlustel.

Klubi kodulehele antud intervjuus rääkis peatreener Andres Sõber pikemalt meeskonna eelarvest, eesmärkidest ja komplekteerimisest ning nimetas Reimo Tamme teiseks Valmo Kriisaks. Intervjuu on võetud nädal tagasi ning on kokku pandud fännide poolt esitatud küsimustest.

Tarva peamine eesmärk on Sõbra ütlusel ikka endine – anda kodustele pöidlahoidjatele põhjus reedeõhtuti külastada Rakvere spordihalli, kus korvpallile kaasa elades töönädalaga kogunenud aur rahulikult välja lasta.

«Uus must kutt, kes on mängujuht ja hea viskaja, tuleb meile nüüd juurde. Ma ei usu, et just mölluks läheb aga tekib terve konkurents ja meeskonnale tõuseb sellest kasu. Reimo Tamme pärast muretsejatele tahan öelda, et me tuleksime toime ka ilma talle vahetust toomata - Oliver Metsalu suudab nii palju minuteid puhkuseks anda kui vaja,» arutles Sõber.

«Tamm on sedavõrd tugev vend, et polegi vahetust vaja. Annaks jumal, et tal käed-jalad püsivad terved. Ta on raudmees, nagu teine Valmo Kriisa. Kui ma hakkaksin teda siin rotatsiooniga vahetama, siis ei oleks ta enam see Reimo,» rääkis peatreener.

Loe täispikka intervjuud meeskonna kodulehelt.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles