Wiggins: kangekaelne Armstrong ei pruugi oma süüd kunagi tunnistada

Mariel Gregor
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Bradley Wiggins
Bradley Wiggins Foto: SCANPIX

Tour de France´i viimane võitja Bradley Wiggins usub, et dopinguskandaali keskmes olev Lance Armstrong ei pruugi oma süüd kunagi üles tunnistada.

«Kõik teavad, et ta on kangekaelne mees, kel on väga palju kaotada,» kahtleb Wiggins ameeriklase tegutsemises. «Ent asitõendid räägivad ise enda eest ja ma leian, et ta peaks süü üles tunnistama.»

«Mul on kahju, et selline asi juhtus, ent see pidi välja tulema. Ülejäänud ratturid peavad nüüd taas pidevalt selgitama, et kõik me pole petturid,» rääkis Wiggins BBC-le.

Rahvusvaheline jalgrattaliit (UCI) otsustas sel nädalal kinnitada USA Anti-Dopingu Agentuuri (USADA) poolt Armstrongile määratud karistuse, mille kohaselt kustutati kõik tema tulemused alates 1998. aasta 1. augustist, sealhulgas ka seitse Tour de France’i esikohta, lisaks kehtestati talle eluaegne võistluskeeld.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles