Kas Inglismaa jalgpalli kõrgliiga loovutab positsioone?

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Manchester City (tumedas) on meistrite liigas kogunud tabelisse vaid ühe viigipunkti, viimati jäädi alla Amsterdami Ajaxile.
Manchester City (tumedas) on meistrite liigas kogunud tabelisse vaid ühe viigipunkti, viimati jäädi alla Amsterdami Ajaxile. Foto: SCANPIX

Inglismaa jalgpalliklubide saldo sel nädalal Meistrite liigas: kolm kaotust ja Manchester Unitedi ebaveenev 3:2 võit 0:2 kaotusseisust. Kas maailma rikkaim vutiliiga on positsioone loovutamas?

Ning Chelsea, Man Unitedi, Arsenali ja Man City vastased ei olnud Euroopa absoluutsed tipud nagu Barcelona, Bayern või Real, vaid paremal juhul tugevate keskmike sekka liigituvad Donetski Šahtar, Braga, Schalke ja Amsterdami Ajax, kirjutab Õhtuleht.

Eurosarjade eelmise viie hooaja tulemuste põhjal koostatavas Euroopa jalgpalliliigade edetabelis – selles, mille alusel jaotatakse kohti eurosarjades ja kus Eesti meistriliiga asetseb klubide kehvade euroesituste tõttu 53 liikmesriigi seas alles 49. kohal – hõivab Inglismaa teise koha. Tähtis on püsida esikolmikus, mis tagab riigile neli Meistrite liiga kohta.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles