Tänased jalgpalli meistriliiga mängud peetakse lumest hoolimata

, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tartus aitasid vabatahtlikud jalgpalliväljakut lumest puhastada. Tammeka võõrustab täna Paide Linnameeskonda.
Tartus aitasid vabatahtlikud jalgpalliväljakut lumest puhastada. Tammeka võõrustab täna Paide Linnameeskonda. Foto: toetantammekat.eu

Eesti jalgpalli meistriliiga tegevjuht Dmitri Skiperski kinnitas kell 10.30 Õhtulehele rõõmsal häälel, et vaatamata eilsele lumetormile toimuvad kõik viis meistriliiga tänast kohtumist nii nagu planeeritud.

«Kõik on korras ja kontrolli all. Mängud toimuvad igal pool,» teatas Skiperski. Sportland Arena Lillekülas, kus Eesti – Walesi U17 EM-valikmäng tuli eile väljakut katnud 10-sentimeetrise lumekihi tõttu katkestada, on hetkel kenasti roheline ning peagi lõpetab Maarjamäel oma kunstmuru lumest puhastamise ka Tallinna Levadia.

Jalgpalli meistriliiga eelviimases voorus on täna vastamisi: Tallinna Flora - Nõmme Kalju, Tallinna Levadia - Tallinna Kalev, FC Kuressaare - FC Viljandi, Tartu Tammeka - Paide Linnameeskond, Sillamäe Kalev -Narva Trans.

FC Kuressaare – FC Viljandi algab kell 15.00 (oli 14.00). Eesti Jalgpalli Liit tegi mänguaja muudatuse arvestades ilmastiku- ja teeolusid, mis ei võimaldanud meeskondadel õigeks ajaks turvaliselt pärale jõuda. Kohtumine toimub Kuressaare linnastaadionil. Ülejäänud mängud algavad kell 14.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles