Flora alistas uue peatreeneri juhendamisel Nõmme Kalju

, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
FC Flora (rohelises) alistas koduväljakul 1:0 Nõmme Kalju.
FC Flora (rohelises) alistas koduväljakul 1:0 Nõmme Kalju. Foto: Mihkel Maripuu

Vähem kui kaks nädalat ametis olnud jalgpalliklubi FC Flora uus peatreener Marko Lelov sai täna meistriliigas magusa võidu, kui koduväljakul alistati 1:0 Eesti meistritiitli juba kindlustanud Nõmme Kalju.

Kohtumise ainsa värava lõi 53. minutil Albert Prosa. Senine peatreener Martin Reim lahkus poolte kokkuleppel Flora peatreeneriametist 14. oktoobril, tema töö võttis üle Lelov, kelle käe all on Flora pidanud kaks mängu ja mõlemad on lõppenud floralaste võiduga – eelmises voorus alistati Paide Linnameeskond 6:0.

Narva Trans alistas kindlalt 3:0 Sillamäe Kalevi, kaks väravat lõi Vladislav Ivanov, lõppseisu vormistas Vitali Gussev.

FC Levadia oli koduväljakul 4:1 parem Tallinna Kalevist. Levadia eest lõi kaks väravat Marek Kaljumäe, täpsed olid veel ka Artur Pikk ja Ingemar Teever. Kalevi värava autor oli Eduard Ratnikov.

Tartu Tammeka ei suutnud kodus Paide Linnameeskonna vastu enamat 1:1 viigist ning see muutis meistriliigasse püsimajäämise äärmiselt raskeks. Paide asus juhtima 4. minutil Tiit Tikenbergi väravast, Tammeka viigivärava lõi 70. minutil Alexander Frank Nimo.

Teistest kohtumistest tund hiljem alanud mängus jäi FC Kuressaare vahepeal FC Viljandi vastu 1:3 kaotusseisu, aga pääses siiski 3:3 viigiga. Kuressaare eest tegid skoori Märten Pajunurm, Sander Viira ja Mairo Tikerberi, Viljandi väravad lõid Sander Laht, Martin Tšegodajev ja Marten Mütt.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles