Tiitlikaitsja Tartu sai järjekordse kaotuse

, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tartu võrkpallimeeskond.
Tartu võrkpallimeeskond. Foto: Margus Ansu

Laupäeval peetud kolmes võrkpalli Eesti-Läti ühisliiga kohtumises Eesti klubid võidurõõmu ei tundnud, kõige lähemal oli eesmärgile Valio Võru VK, kes pidi kaotuse vastu võtma viiegeimilise mängu järel.

Hetkel turniiritabelis eelviimasel ehk 9. kohal paiknev tiitlikaitsja Tartu Bigbank sõitis Lätti, et kasvatada punktiarvet Ozolnieki/Poliursi vastu. Läti meeskond tiitlikaitsjale sõnaõigust ei andnud, kirjutades 3:1 (17, -23, 18, 19) võiduga tabelisse kolm punkti, vahendab volley.ee.

Tartu poolel jõudis ainsana kahekohalise punktisummani uus täiendus Viktors Korzenevics, kelle arvele kanti 11 punkti. Läti meedia kirjutas, et Korzenevics sai pärast Tartuga lepingu sõlmimist pakkumise ka Itaalia Serie-A meeskonnast, seega on tegu potentsiaalse tippliiga mängijaga.

Riia Lase võitis kodusaalis 3:0 (20, 16, 17) Rakvere Fruit Xpressi ja tõusis turniiritabelis teiseks, möödudes Tallinna Selverist. Rakvere jäi hätta rünnakul, kui vaid 32% tõstetest löödi punktiks, Riia Lase sama näitaja oli 44%.

Läti klubide edukat laupäeva täiendas VK Jelgava Biolars, kes võttis 3:2 (16, -20, 22, -19, 12) võidu Valio Võru VK vastu.

Pühapäeval toimub Eestis kaks mängu, kui Valio Võru VK võõrustab TTÜd ning Ozolnieki/Poliurs sõidab Pärnusse. Tartu mängib homme võõrsil Daugavpilsi Universitātega ja Rakvere läheb vastamisi Jelgava Biolarsiga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles