Liverpool ja Everton mängisid haarava kohtumise viiki

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Luis Suarez (keskel) oli lähedal, et Liverpoolile võit tuua.
Luis Suarez (keskel) oli lähedal, et Liverpoolile võit tuua. Foto: SCANPIX

Inglismaa jalgpalli meistriliigas kohtusid tänavu esmakordselt linnarivaalid Everton ja Liverpool ning sündmusterohke kohtumine lõppes 2:2 viigiga.

Liverpool asus võõral väljakul juhtima 14. minutil, kui Luis Suarezi terav pealelöök muutis suunda Evertoni kaitsjast Leighton Bainesist ja lendas väravasse. 20. minutil hiljem oli Suarez uuesti täpne ja kasvatas Liverpooli edu kaheväravaliseks.

Everton tuli aga mängu tagasi, kui vaid kaks minutit hiljem lõi Leon Osman ühe värava tagasi. 35. minutil oli täpne Steven Naismith ja poolajapausile mindi 2:2 viigiseisul.

Teisel poolajal valdas Everton küll rohkem palli ja omas häid võimalusi, kuid teisel lisaminutil saatis hoopis Suarez palli kolmandat korda väljakuperemeeste väravasse. Liverpooli mängijate rõõmupeo katkestas aga äärekohtuniku tõstetud lipp, kuigi videokordus näitas, et määratud suluseisu tegelikult polnud.

Everton kerkis tänu teenitud punktile üheksa vooru järel liigatabelis neljandaks, Liverpool on 12. kohal.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles