Uruguays said ühes mängus 17 jalgpallurit punase kaardi

, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Uruguay jalgpalliliigas lõppes Wanderersi ja Juventudi 3:3 viigimäng tõelise kaosega, kui kohtunik, kes oli varem juba ühe jalgpalluri mängust eemaldanud, jagas lõpuvile järel tekkinud kaklust lahutades veel 16 punast kaarti.

Nimelt uskusid Wanderersi mängijad, et kohtunik Leodan Gonzalez pidanuks mängu lõpus nende kasuks penalti määrama, aga kuna ta seda ei teinud, puhkes lõpuvile kõlades kahe meeskonna vahel kähmlus, vahendab Reuters.

Gonzalez näitas mõlema meeskonna kaheksale mehele punast kaarti ehk kokku jagas ta kakluses osalenutele 16 punast kaarti.

Mängu saldo oli aga 17 punast kaarti, kuna esimese poolaja lõpus eemaldas Gonzalez mängust Wanderersi Diego de Souza.

«Olukord läks täiesti käest ära, aga selliseid asju ei tohiks juhtuda, meil on äärmiselt kahju, et niimoodi läks,» lausus Wanderersi asepresident Gaston Inda.

Juventudi klubi presidendi sõnul plaanivad nad kakluses osalenud mängijaid karistada. «Juhtus kaks väga erinevat asja – üks oli jalgpallimäng, kus mõlemalt poolt löödi kolm väravat, aga teine asi juhtus siis, kui mäng oli läbi ja mängijatevaheline vaidlus lõppes suure kaklusega.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles