Ibrahimovici agent: Blatter on dementne diktaator

, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Zlatan Ibrahimovic
Zlatan Ibrahimovic Foto: SCANPIX

Hispaania jalgpalliklubi FC Barcelona ründaja Lionel Messi sai eile kätte Euroopa klubides mängivale resultatiivseimale jalgpallurile mõeldud kuldse saapa, eelmisel hooajal lõi ta Barcelona eest 50 väravat. Samal ajal avalikustas Rahvusvaheline Jalgpalliliit (FIFA) nimekirja 23 mängijast, kes kandideerivad maailma parima jalgpalluri auhinnale Ballon d’Or.

Ka selle auhinna peamine soosik on 25-aastane Messi, kes on maailma parimaks valitud kolmel aastal järjest.

Paris Saint-Germaini (PSG) ridades mängiva Rootsi koondislase Zlatan Ibrahimovici agendi Mino Raiola arvates peaks aga Ballon d’Ori võitma Ibrahimovic.

«Kui Zlatan seda auhinda ei võida, tõestab see, et tegemist on poliitilise korruptsiooniga ja auhinda ei võida parim mängija,» sõnas Raiola intervjuus Expressenile. «Zlatan on juba mitu aastat olnud parim.»

Lisaks jagus Raiolal rohkesti krõbedaid sõnu FIFA ja Euroopa jalgpalliliidu (UEFA) ning nende juhtide suunas.

«FIFA ja UEFA on ühesugused jamad organisatsioonid, nad ei tahagi olla läbipaistvad, pigem on mõlemad nagu maffiaorganistatsioonid,» teatas Raiola.

UEFA president Michel Platini on kritiseerinud PSG suuri kulutusi mängijate peale, nimetades seda rahaliseks dopinguks. «See näitab, kui ebakompetentne ta on. Platini pole kunagi jalgpalli heaks midagi tähtsat teinud. Kui tal oleks selleks julgust, püüaks ta UEFAt muuta. Kui mina oleksin UEFA president, teeksin kõik rahalised tehingud avalikuks ja paneksin kõik otsused hääletusele,» arutles Raiola. «Ja FIFA president Sepp Blatter on dementne dikaator ning ta ei saa mind peatada. Keegi pole mulle öelnud, et ma räägin valet juttu, sest nad teavad, et mul on õigus.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles