Võistlussarja uus nimi: Saaremaa Lihatööstus Raju

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: MMA Raju

Äsja kümnendat juubelit tähistanud Eesti Sportliku Vabavõitluse Liiga MMA Raju on leidnud endale nimisponsori – Saaremaa Lihatööstus. 2013. aasta aprillis Tallinnas peetav üritus kannab juba nime Saaremaa Lihatööstus Raju 11.

«Mul on väga hea meel näha, et kodumaine suurettevõte Saaremaa Lihatööstus ja selle juhtkond panevad Eesti sportliku vabavõitluse edendamisele õla alla,» kommenteerib edusamme Raju peakorraldaja Ott Tõnissaar. «Laiemas plaanis tähendab see, et Eesti sportlastel on paremad võimalused ka rahvusvahelisel tasemel tuntust saavutada ja Eesti nime spordis kõrgemale viia. Koos suudame kindlasti rohkem,» lisab Tõnissaar.

«Raju on ennast hästi tõestanud võitlusspordiüritus – pea nelja aastaga on püsti pandud väga tugev ja teistele spordiüritustele tõsist konkurentsi pakkuv rahvusvaheline spordiliiga. Näha on, et selle arendamisse on palju tööd pandud,» kommenteerib otsust Saaremaa Lihatööstuse juhatuse esimees Kristjan Leedo.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles