Madis Kallas: Erki Nool oli EOK asepresidendi kohale minu esimene valik

, ajakirjanik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Madis Kallas
Madis Kallas Foto: Andres Haabu

Eesti Olümpiakomitee presidendiks kandideeriv Madis Kallas lõi täna käed asepresidendi kandidaadi Erki Noolega.

«Olen kogu aeg öelnud, et tahan enda kõrvale ühte tugevat majandusinimest ja ühte tugeva sporditaustaga inimest. Erki Nool on olümpiavõitja, töötanud erinevate organisatsioonide juures, riigikogu liige ja igati sobiv kandidaat,» märkis Kallas, kes jõudis Noolega kokkuleppele kuu aja jooksul toimunud mõne kohtumise tulemusena.

«Üheksas kandidaadist oli tugeva sporditaustaga kaks, Kristina Šmigun-Vähi ja Erki Nool. Erki Nool oli minu esimene valik, ta tunneb sporti läbi ja lõhki,» lisas Kallas.

Kahele EOK asepresidendi kohale on üles seatud üheksa kandidaati – Toomas Tõnise, Erich Teigamägi, Erki Nool, Jaan Toots, Madis Lepajõe, Sandor Liive, Kaia Jäppinen, Urmas Sõõrumaa ja Kristina Šmigun-Vähi.

Kallas,  tõi uudise avalikuks, kuna tahab, et tema kampaania oleks läbipaistev.

«Kandideerin avatud kaartidega ja kui arvan, et info on piisavalt oluline, et seda jagada avalikkusega, nii ka teen. Tahan, et inimesed teaksid, kes minu meeskonda kuuluma hakkavad,» sõnas Kallas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles