Serbia politsei ähvardab kahte Inglismaa jalgpallurit süüdistusega

Kristjan Jaak Kangur
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Serbia (punases vormis) ja Inglismaa (valges) U21 jalgpallikoondised läksid pärast play-off mängu rüselema.
Serbia (punases vormis) ja Inglismaa (valges) U21 jalgpallikoondised läksid pärast play-off mängu rüselema. Foto: SCANPIX

Inglismaa jalgpalliliidu teatel on Serbia politsei valmis esitama süüdistust Inglismaa jalgpalluritele Steven Caulkerile ja Tom Leesile. Juhtunu on järelkaja oktoobris toimunud Inglismaa ja Serbia jalgpalli noortekoondiste vahelisele kohtumisele, mis lõppes vägivalla ja rassismisüüdistustega.

Inglismaa jalgpalliliidu teatel on Tottenhami kaitsja Caulker ja Leedsi keskkaitsja Lees ning üks inglaste treener nimepidi ära toodud raportis, mille uurimisorganid Krusevacis toimunud mängu kohta koostasid. Mäng, mille inglased 1:0 võitsid, lõppes platsilviibinute kaklusega, samuti väidavad inglased, et neid loobiti tribüünidelt erinevate esemetega ja tehti nende mustanahaliste mängijate suunas ahvihäälitsusi. Serbia pool süüdistab omakorda Inglismaa mängijaid publiku õhutamises.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles