Tarand: reformierakondlase juhtimisel pole lootustki, et hämarad rahastused ja keelatud ained kaovad

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Indrek Tarand
Indrek Tarand Foto: Viktor Burkivski

Europarlamendi saadik Indrek Tarand võttis sõna seoses Eesti Olümpiakommitee uue presidendi valmisega ning teatas, et toetab Madis Kallast ja Erki Noolt. Reformierakondlase Neinar Seli suunas tuli Tarandilt üsna teravat kriitikat.

Tarand kirjutas oma Facebooki lehel (tekst on muutmata): «Nüüd on aeg kohtunikel hinded anda:) Ja sestap teatan, et spordisõbrana eelistaksin, et tulevikus juhiks Eesti Olümpiakomiteed Madis Kallas ja Erki Nool, mitte Neinar Seli! Madis Kallast ma isiklikult ei tunne, kuid ta on esitanud plaani. Erki Noolt ma natuke tunnen ja pean tunnistama, et heast küljest. Neinar Seli ma tunnen päris kaua aega ning ehkki ka temal on rõõmustavaid omadusi, ei saa ma kuidagi toetada Reformierakonna liiget sporti juhtima. Siis pole lootustki hämarate rahastuste ja keelatud ainete kadumiseks. Vaat sedasi. Muidugi, minu häälest ei sõltu ju midagi:), aga kas vaikimine oleks voorus?»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles