Nõmme Kalju korraldab laupäeval suurejoonelise tiitlitseremoonia

Mariel Gregor
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Nõmme Kalju fännid.
Nõmme Kalju fännid. Foto: Mihkel Maripuu

Sel laupäeval jõuab kätte jalgpalli Eesti eistriliiga hooaja kulminatsioon, kui Nõmme Kaljule riputatakse kaela kuldmedalid ning meeskond saab uhkusega pea kohale tõsta ihaldatud meistritiitli.

Hooaja viimane mäng leiab aset Kadrioru staadionil, kus algusega kell 14.00 mängib Kalju esindusmeeskond Tartu Tammekaga, sissepääs kohtumisele on kõikidele tasuta. Peale kohtumist toimub autasustamine, kus tiitli annab Nõmme Kaljule üle Eesti Jalgpalli Liidu president Aivar Pohlak.

Eriliseks teeb kohtumise ka see, et tegu on 114 korda Eesti koondist esindanud Kristen Viikmäe lahkumismänguga. Vanameister on aidanud Kaljul kahe aastaga saavutada hõbe- ning nüüd ka kuldmedal. Kohtumise vaheajal selgitatakse pealvaatajate hulgast välja üks õnnelik, kes saab endale Kristen Viikmäe ametliku mängusärgi.

Muusika eest hoolitsevad kodumaised ansamblid Raisk ja Bombillaz, kes mõlemad on Nõmme Kaljule pühendanud muusikapala. Pärast autasustamist toimub suur võiduparaad, mille eesotsas sõidab kahekordne avatud City Toursi buss, mis on selleks pidulikuks sündmuseks dekoreeritud Metroprinti abiga Nõmme Kalju roosade loosungitega.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles