Meister Kalju lõpetas võidukalt, Flora viimasel minutil hõbedast ilma

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti meister Nõmme Kalju.
Eesti meister Nõmme Kalju. Foto: Peeter Langovits

Tänavune Eesti jalgpallimeister Nõmme Kalju lõpetas hooaja võidukalt, kui viimases voorus alistati 5:1 Tartu Tammeka.

Kalju poolel lõi täna kolm väravat Damiano Quinteri (32., 56. ja 78. minutil) ning korra olid täpsed Oliver Konsa (3. minutil) ja selle kohtumisega oma tegevsportlase karjääri lõpetanud Kristen Viikmäe (53. minutil). Külaliste ainsa tabamuse autoriks oli Maido Pakk (69. minutil).

Tammeka jaoks tähendas kaotus aga seda, et hooaeg lõpetatakse viimase kohaga ja tuleval hooajal tuleb seega pallida esiliigas.

Viimases voorus sai selgeks ka teiste medalite omanikud ja hõbemedalid saavad tänavu kaela Tallinna Levadia pallurid, kes täna alistasid 2:1 Paide linnameeskonna.

Viimase vooru eel oli hõbedas kinni veel FC Flora, kes vajas selleks võitu Narva Transi üle. Flora asuski kohtumist juhtima 2:0, kuid siiski lasti Transil viigistada ja seejuures löödi viimane värav koguni 93. minutil.

Ülejäänud tänastes kohtumistes said tunda võidurõõmu FC Kuressaare ja Sillamäe Kalev. Kuressaare alistas 3:0 Tallinna Kalevi ja Sillamäe 5:0 FC Viljandi.

 

 

Lõplik turniiritabel:

1. Nõmme Kalju 92 punkti

2. Tallinna Levadia 83

3. FC Flora 81

4. Narva Trans 55

5. Sillamäe Kalev 55

6. Paide linnameeskond 42

7. FC Viljandi 26

8. FC Kuressaare 26

9. Tallinna Kalev 21

10. Tartu Tammeka 20

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles