Tšehhi võitis teist aastat järjest Fed Cup'i

, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Võidukas Tšehhi (vasakult): Andrea Hlavackova, Lucie Hradecka, naiskonna kapten Patr Pala, Petra Kvitova ja Lucie Safarova.
Võidukas Tšehhi (vasakult): Andrea Hlavackova, Lucie Hradecka, naiskonna kapten Patr Pala, Petra Kvitova ja Lucie Safarova. Foto: SCANPIX

Tšehhi tennisenaiskond võidutses teist aastat järjest Föderatsiooni karikasarjas.

Tänavuse Fed Cup’i finaalis oli Tšehhi vastaseks Serbia ning üldvõit 3:1 kindlustati üksikmängudega.

Avapäeval alistas Lucie Safarova 6:4, 6:3 Ana Ivanovici ning Petra Kvitova 6:4, 6:1 Jelena Jankovici, täna sai küll Ivanovic 6:3, 5:7 Kvitovast jagu, kuid Safarova oli kindlalt 6:1, 6:1 üle Jankovicist ning tagas sellega Tšehhile teise järjestikuse võidu.

Tšehhi naiskonda kuulusid lisaks Kvitovale ja Safarovale veel Andrea Hlavackova ja Lucie Hradecka, Serbia tiimis olid peale Ivanovici ja Jankovici ka Bojana Jovanovski ja Aleksandra Krunic.

Tegemist on Tšehhi naiskonna seitsmenda Fed Cup’i võiduga, neist esimesed viis tulid aga Tšehhoslovakkia lipu all mängides.

Eesti tennisenaiskond jäi tänavu Euroopa-Aafrika tsooni I liigas jagama viimast kohta ning langes II liigasse.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles