Räikkönen: homme hommikul on kõigil kindlasti paha olla

Kristjan Jaak Kangur
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kimi Räikkönen (paremal) Abu Dhabi GP poodiumil.
Kimi Räikkönen (paremal) Abu Dhabi GP poodiumil. Foto: SCANPIX

Abu Dhabi vormel-1 etapi võitnud Kimi Räikkönen jäi ka poodiumil iseendaks ning sõnade valimisele aega ei raisanud.

«Räägi oma tunnetest?» uuris esikolmikut intervjueerinud David Coulthard endiselt meeskonnakaaslaselt. «Ei ole eriti mingit tunnet,» vastas Räikkönen seepeale.

«Aga inimesed tahavad ju teada, mis tunne on etappi võita,» ei jätnud Coulthard jonni.

«Noh, eelmine kord aeti mingit p*ska, et ma ei naeratanud piisavalt. Äkki juhtub seekord ka nii,» jäi Räikkönen endiselt kidakeelseks.

Coulthard läks seejärel kiirelt jutujärjega teise ja kolmanda koha mehe Sebastian Vetteli ja Fernando Alonso juurde, ent pöördus lõpuks taas Räikköneni poole: «Ikkagi, kas tunned ennast hästi?»

«Lootsin, et võit tuleb natuke varem. Olen küll õnnelik, aga pole ka põhjust ringi hüpata,» vastas soomlane. «Paar sõitu on veel jäänud ja püüame sama saavutust korrata. Täna tuleb kindlasti kõva pidu ja homme hommikul on kõigil kahtlemata paha olla, aga loodetavasti mäletame veel, mille nimel sai pidutsetud,» nentis Räikkönen.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles