Raadik tegi taas võimsa mängu ja Pärnu avas Balti liigas võiduarve

Kristjan Jaak Kangur
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rain Raadik.
Rain Raadik. Foto: Ants Liigus / Pärnu Postimees

Rain Raadiku 24 punkti ja 14 lauapalli aitasid Pärnu meeskonnal alistada korvpalli Balti liigas 68:55 LSU/Baltai.

Avapoolaja koduväljakul kahe punktiga kaotanud Pärnu tegi otsustava vahe sisse neljanda veerandi algul, kus hoiti vastaseid kuival koguni viis ja pool minutit. Selle aja jooksul tehti 15:2 spurt.

Lisaks üleplatsimehele Raadikule, kelle takistamisel tegid vastased kaheksa viga, näitas Pärnu eest head mängu 14 punkti visanud Augustas Peciukevicius. Rannar Raap kogus kümme punkti. Baltai parimana viskas Arunas Vasiliauskas 15 punkti, Vidmantas Sragauskise arvele jäi kümme punkti.

Raadik hoiab kolme mängu järel hangitud lauapallide arvestuses kindlat esikohta - kolmes mängus on ta keskmiselt kätte saanud 15 lauapalli.

Pärnu on ühe võidu ja kahe kaotusega D-alagrupis neljandal kohal, ainsana võiduta jätkav Baltai aga viimane. Samas grupis on Kalev/Cramol kahest mängust kaks võitu, juhib Pieno zvaigzdes, kes on võitnud kõik kolm kohtumist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles