Guardiolast on saamas Chelsea uus juhendaja

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pep Guardiola.
Pep Guardiola. Foto: SCANPIX

Pärast eelmist hooaega tippjalgpallist vaheaasta võtnud endine FC Barcelona juhendaja Pep Guardiola võib järgmisel suvel asuda Londoni Chelsea tüüri juurde.

Daily Mail kirjutab, et Guardiola on oma sõpradele teinud teatavaks, et tema tulevik on Chelsea ridades. Guardiola olevat Londoni klubi juhendamisest huvitatud, kuna nad on viimastel aastatel palganud mängijaid, kes sobiksid hästi Guardiola mängujoonisesse. Eelkõige on nendeks mängijateks Juan Mata, Eden Hazard ja Oscar.

2008. aastal Barcelona juhendajaks asunud Guardiola võitis nelja aasta jooksul Kataloonia klubiga kolm Hispaania meistritiitlit ning lisaks kaks Meistrite liiga tiitlit.

Chelsea üritas Guardiolat palgata ka sel suvel, kuid siis ei saadud temaga kokkuleppele. Alles seejärel pikendas Londoni klubi lepingut Roberto Di Matteoga, kes oli tiimi viinud Meistrite liiga tiitlini.

Eelmise hooaja järel võttis 41-aastane Guardiola vaheaasta ning praegu puhkab ta koos perega New Yorgis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles