Uskumatu video: 3-aastane Arsenali fänn nimetab van Persiet v**uks

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Robin van Persie tähistamas Arsenali vastu löödud väravat.
Robin van Persie tähistamas Arsenali vastu löödud väravat. Foto: SCANPIX

Inglismaad vapustas internetti riputatud video, kus Arsenali fänn õpetab oma kolmeaastasele pojale roppu laulu suvel meeskonnast lahkunud Robin van Persie kohta.

Isa ja poeg viitavad oma laulus 2005. aastal toimunud intsidendile, kui Robin van Persiet süüdistati vägistamises, kuid lõpuks tema süüd tõestada ei õnnestunud.

«She said no, Robin, she said no,» viitasid isa ja poeg endise Arsenali legendi kaheka aasta tagusele korvisaamisele («Ta ütles sulle ei, Robin, ta ütles sulle ei).»

Laul jätkus aga veel šokeerivamalt, kui kolmeaastane Arsenali särgis poiss isa soovitusel Hollandi ründetähte v**uks nimetab.

Kaheksa aastat Londoni suurklubis pallinud van Persie siirdus möödunud suvel liigarivaal Manchester Unitedi ridadesse ning kahe meeskonna selle hooaja esimeses kohtumises avas hollandlane oma endise tööandja vastu mänguskoori kõigest paar minutit pärast avavilet. United võitis kohtumise 2:1.

Vaata videot

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles