Button: mul pole McLarenis veel nii halba aastat olnud

, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jenson Button
Jenson Button Foto: SCANPIX

Vormelipiloot Jenson Button tunnistas, et McLareni tänavune vormel ei istu talle üldse ja seetõttu pole ka tulemused ootustele vastanud.

Eelmisel hooajal MM-sarja üldarvestuses Sebastian Vetteli järel teisena lõpetanud Button paikneb tänavu alles 6. kohal ning hooaja lõpuni on jäänud ainult kaks etappi, kirjutab Planet-F1.

Button on sel aastal võitnud kaks etappi – Austraalias ja Belgias –, lisaks kahele esikohale on ta aga poodiumile suutnud jõuda veel vaid kolmel etapil.

2010. aastal McLareniga liitunud Buttoni sõnul pole tal nii halba aastat veel McLarenis olnud ning avaldas, et probleem on suuresti autos. «See auto pole mulle nii hästi sobinud kui McLareni eelmised kaks,» tunnistas Button The Guardianile. «Mul pole McLarenis veel nii halba aastat olnud. Hooaeg on olnud raske, meil on viimasel ajal praktiliselt igal nädalavahetusel probleeme olnud. Selline asi peab lõppema, ma ei saa sellest aru.»

«See auto on üsna ebatavaline,» lisas ta. «Lewisel (tiimikaaslasel Hamiltonil – toim) töötab see üsna hästi, minul töötab aeg-ajalt hästi. Stabiilsusest jääb puudu.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles