Brasiilia jalgpalluri õde rööviti relva ähvardusel

, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Brasiilia jalgpallur Hulk (vasakul).
Brasiilia jalgpallur Hulk (vasakul). Foto: SCANPIX

Brasiilia meedia teatel rööviti Peterburi Zenidis mängiva Brasiilia jalgpallikoondislase Hulki noorem õde Angelica Aparecida Vieira esmaspäeval relva ähvardusel ühe restorani kõrvalt.

22-aastane Vieira oli kirde-Brasiilias Campina Grande linnas ühe restorani kõrval autos, kui ta väidetavalt rööviti, vahendab AFP.

Täna alustas Brasiilia politsei uurimist, kas väited vastavad tõele ja neiu on tõepoolest röövitud. Perekonnaga keegi ühendust võtnud pole ning pere soovib, et politsei asjasse ei sekkuks. «Me ootame, et meiega kontakti võetaks, aga tundub, et nad eelistavad praegu vaikimist,» lausus tema ema Maria do Socorro Brasiilia meediale.

Septembris Peterburi Zenidiga liitunud Hulk keskendub praegu reedel saadud jalavigastuse ravimisele ning klubi esindaja Jevgeni Guseli sõnul viibib ta endiselt Peterburis. «Aga kui ta tahab Brasiiliasse lennata, siis klubi lubab tal seda teha,» lisas Gusel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles