Mancini ja Wenger süüdistasid pärast viigimänge kohtunikku

Kristjan Jaak Kangur
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Arsene Wenger ei mõista kohtuniku järjekordset otsust.
Arsene Wenger ei mõista kohtuniku järjekordset otsust. Foto: SCANPIX

Nii Manchester City peatreener Roberto Mancini kui ka Arsenali juhendaja Arsene Wenger kurjustasid pärast eilseid Meistrite liiga mänge kohtunikega. City mängis kodus 2:2 viiki Amsterdami Ajaxiga, Arsenal viigistas võõrsil samuti 2:2 Schalkega.

Mancini pahameele põhjustasid kaks olukorda – esmalt võeti Citylt mõni minut enne lõpuvilet värav, kuna hetk varem vilistati Aleksandar Kolarovile piiripealne suluseis. Viimasel rünnakul aga tiris Ajaxi kaitsja Ricardo van Rhijn särgist City ründajat Mario Balotellit, kes kukkus, ent kohtunik Peter Rasmussen penaltit ei määranud, vaid andis hoopis lõpuvile.

«Ütlesin neile, et oli värav,» lausus pärast lõpuvilet väljakule kohtunikebrigaadi juurde kiirustanud Mancini. «Penaltiolukorda ma ei näinud, aga seda ütlesin küll, et oli värav. See oli värav. Lõime kolm väravat. Kohtunik ja tema abilised olid väga kehvad. Soovisin neile õnne,» ironiseeris itaallane.

«Roberto ütles kohtunikule korduvalt: «Palju õnne, et sa väravat ei lugenud.» Ta ei vandunud,» lükkas üks City ametnik ümber väited, nagu oleks Mancini kasutanud kohatuid väljendeid.

Wenger aga ei olnud pärast mängu rahul vilemehe Nicola Rizzoliga. Prantslase meelest tehti enne Schalke avaväravat Arsenali mängijale Theo Walcottile viga, seejärel aga peatas kohtunik mängu olukorras, kus Londoni klubi ründaja Lukas Podolski oli otse väravale minemas.

«Walcotti vastu tehti viga, tema aga vilistas Walcottile vea. Afellay tegi Walcottile vea, see on sada protsenti kindel. Teine otsus oli samuti hämmastav, ma pole mitte midagi sellist iial näinud – vastane kukub pikali ja kohtunik peatab rünnaku. Meil oli avanemas selge väravavõimalus,» pahandas Wenger.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles