Seli ei kavatse Tallinna Sadama nõukogu esimehe kohalt lahkuda

Peep Pahv
, sporditoimetuse juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Neinar Seli
Neinar Seli Foto: Margus Ansu

Homme suure tõenäosusega Eesti Olümpiakomitee presidendiks valitav Neinar Seli teatas ETV saates Foorum, et ei kavatse alluda majandusminister Juhan Partsi nõudmisele, et valituks osutumise korral, peaks ta huvide konflikti tõttu, lahkuma Tallinna Sadama nõukogu esimehe kohalt. 

«Ma ei näe siin huvide konflikti. Tallinna Sadamas tegeleb sponsorsummade jagamise ettepanekutega vastav kolmeliikmeline komisjon. Senine praktika näitab, et kui mingi huvide konflikt tekibki, on inimene end selle otsuse tegemise juurest taandanud,» rääkis Seli. «Pealegi pole ju tegemist palgalise töökohaga – saan selle eest vaid 336 eurot kuus. Selle töö pärast tuleb käia koos umbes kord kuus.»

Kolmapäevases Äripäevas teatas Parts, et kui Seli saab EOK presidendiks, paneb ta Seli valiku ette – kas Tallinna Sadam loobub EOK toetamisest või lahkub Seli nõukogu esimehe kohalt.

EOK presidendivalimised toimuvad neljapäeval, kui kell 11 koguneb EOK täiskogu. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles